Máme pro vás recept na rychlý oběd či na rychlou a lehkou večeři. Na vepřovém mase s fazolkami a smetanou si jistě pochutnáte. Můžete ho doplnit rýží, bramborami nebo celozrnnými těstovinami.
Počet porcí: 2 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Na vepřové maso s fazolkami budeme potřebovat
300 g libového vepřového maso (kýta, plec)
250 g fazolových lusků (mohou být i mražené)
100 g zakysané smetany
cibuli
česnek
sůl, pepř
rostlinný olej
Postup přípravy
- Na rozpáleném oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibulku.
- Přidáme kousky masa, které osolíme a opepříme.
- Jakmile bude maso opečené, vysypeme na pánev fazolky, podlijeme vodou a dusíme přibližně 30 minut.
- Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a přidáme vylisovaný česnek.
- Podáváme s rýží.
Napsat komentář