Tato omáčka z vepřového masa, žampionů a rajského protlaku je ideální nejen na těstoviny. Jedná se o rychlovku, kterou snadno připravíte během všedního dne a neurazíte s ní ani na víkendový oběd. Tyto těstoviny s vepřovým masem jsou vařené během chvilky, takže i ve spěchu budete mít čas si pochutnat.
Počet porcí: 2 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut + 30 minut vaření
Na těstoviny s vepřovým masem budeme potřebovat
160 g syrových semolinových těstovin
400 g vepřového masa (plec, kýta)
5 žampionů
3 lžičky rajčatového protlaku
1 lžíce cukru
1 cibuli
sůl, pepř
rostlinný olej
Postup přípravy
- Na rostlinném oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme k ní nadrobno nakrájené vepřové maso, rajský protlak, žampiony, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a mírně podlijeme vodou. Dusíme zhruba 30 minut a nakonec dochutíme cukrem.
- Podáváme s uvařenými těstovinami.
Napsat komentář