vepřová játra na roštu
Maso a ryby

Vepřová játra na roštu

27/02/2017

Připravte si vepřová játra na roštu nebo na grilu podle našeho receptu. Ačkoliv játra nejsou příliš vyhledávanou surovinou, občas je v kuchyni přece jen použijete. Kromě přípravy játrových knedlíčků jsou ideální také na omáčku nebo […]

hovězí vývar
Maso a ryby

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

24/06/2016

Silný hovězí vývar by měla dokázat připravit každý hospodyňka, ačkoliv je mnohem jednodušší a samozřejmě i rychlejší použít bujón. Pokud se ale chcete blísknout přes návštěvou nebo máte chuť na speciální oběd, tak vás právě […]

vepřová játra na cibulce
Maso a ryby

Vepřová játra na cibulce

10/05/2014

Ačkoliv vnitřnosti nejsou příliš oblíbené, čas od času bychom je do našeho jídelníčku měli zařadit. Pokud si chcete připravit játra, určitě se vyplatí sehnat si vepřová od kvalitního řezníka. Dnes jsme pro vás upravili tradiční […]

knedlíčková polévka
Maso a ryby

Knedlíčková polévka s nudlemi a zeleninou

19/11/2013

Knedlíčková polévka je u mnoha lidí velmi oblíbená. Věděli jste, že je možné si ji připravit i bez zahuštění? Použili jsme na ni vepřová játra (můžete zvolit i drůbeží), žloutek, kousek másla, cibulku a ovesné […]