Masové kuličky v rajské omáčce
Rajská omáčka je tradičním pokrmem české kuchyně. Obvykle se podává s plátkem hovězího nebo vepřového masa. Své příznivce si ale najdou i masové kuličky v rajské omáčce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a v […]
Rajská omáčka je tradičním pokrmem české kuchyně. Obvykle se podává s plátkem hovězího nebo vepřového masa. Své příznivce si ale najdou i masové kuličky v rajské omáčce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a v […]
Rajská omáčka s hovězím masem je českou klasikou. Podle našeho receptu si ji můžete uvařit snadno, rychle a také zdravě. Stačí si vybrat kvalitní hovězí maso a jako přílohu použít semolinové těstoviny, rýži nebo domácí […]
Připravte si vepřová játra na roštu nebo na grilu podle našeho receptu. Ačkoliv játra nejsou příliš vyhledávanou surovinou, občas je v kuchyni přece jen použijete. Kromě přípravy játrových knedlíčků jsou ideální také na omáčku nebo […]
Konzumaci ryb byste rozhodně neměli zanedbávat a alespoň jednou týdně by se na vašem talíři měla ryba objevit. Teď během letních měsíců si rybu snadno připravíte i na grilu, ze kterého je mnohem chutnější než […]
Ryby jsou nepostradatelnou součástí každého zdravého a vyváženého jídelníčku. Připravte si výborného pstruha lososovitého podle našeho receptu. Bylinky můžete použít čerstvé i sušené podle své chuti. Doporučit ho můžeme s čerstvou bazalkou nebo s citronovým […]
K všednímu i víkendovému obědu se perfektně hodí houbové rizoto s kuřecím masem, které zahřeje nejen na podzim. Dochutit ho můžete čerstvými bylinkami a nesmí chybět ani parmazán na posypání. Počet porcí: 4 porce Náročnost: […]
Pokud máte v oblibě kuřecí maso, určitě vyzkoušejte tymiánové kuře na rajčatech z tohoto receptu. Můžete si takto připravit celé kuře nebo třeba jen kuřecí stehna, která jsou rovněž výborná. Jedná se o rychlé a […]
Pražma královská je oblíbená ryba, která představuje skvělou alternativu k tresce nebo pstruhovi. Upečte si ji i vy a vyzkoušejte, jak chutná. Příprava ryby vám zabere jen pár minut. Pečená pražma královská je báječná jak […]
Ačkoliv vnitřnosti nejsou příliš oblíbené, čas od času bychom je do našeho jídelníčku měli zařadit. Pokud si chcete připravit játra, určitě se vyplatí sehnat si vepřová od kvalitního řezníka. Dnes jsme pro vás upravili tradiční […]
Připravte si zdravý, levný a rychlý kuřecí gyros ve své kuchyni. Potřebujete k němu jen několik surovin. Maso naložíte, necháte přes noc odležet a druhý den máte výborný oběd. Gyros je tak super hlavně tehdy, kdy nemáte […]
Rajskou omáčku nemusíte vždy nezbytně připravovat s hovězím. Můžete ji vyzkoušet v kombinaci s vepřovým, kuřecím i krůtím. Vyberte si pro ni kvalitní rajčatový protlak, který samozřejmě může nahradit i pyré z čerstvých domácích rajčat […]
Pokud patříte mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte recept na zapečeného sumce. Jedná se o tučnější rybu – bohatou na nenasycené mastné kyseliny – která se svou chutí blíží lososu. Sumce zvládnete připravit během několika okamžiků. […]
Treska je chutná a dietní ryba, s masem bohatým na bílkoviny a kvalitní tuky. Nejlépe uděláte, pokud si koupíte chlazený filet a ten si připravíte jen tak upečený v troubě nebo na grilu – tato […]
Ani na hovězí maso bychom ve svém jídelníčku neměli zapomínat. V obchodech hledejte maso, které bude kvalitní a čerstvé – nešizené. Hovězí si pak můžete připravit na stovky způsobů. Vynikající a rychlé na přípravu je […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes