Pomalu pečená kachna s červeným zelím
Ačkoliv kachna není příliš dietní jídlo, tak jednou za čas si ji určitě můžete dopřát, pokud ji máte rádi. Jestliže chcete, aby se vám kachny vypekl všechen tuk, ale maso nebylo vysušené, je sázkou na […]
Ačkoliv kachna není příliš dietní jídlo, tak jednou za čas si ji určitě můžete dopřát, pokud ji máte rádi. Jestliže chcete, aby se vám kachny vypekl všechen tuk, ale maso nebylo vysušené, je sázkou na […]
Tažený jablečný štrůdl neodmyslitelně patří k podzimním měsícům, kdy na našich zahradách dozrávají šťavnatá jablka. Závin z taženého těsta je rychlý na přípravu a mnohem chutnější než závin listový nebo třeba jogurtový. S taženým těstem […]
Svíčková omáčka je fenoménem české kuchyně. Ačkoliv se tradičně připravuje z hovězího masa, lze ji uvařit také z vepřové panenky nebo třeba z kuřecích prsou. Základem úspěchu je použití vhodné zeleniny a samozřejmě i koření. […]
Dnes pro vás máme jednoduchý recept na čočku na kyselo, kterou si tak můžete připravit snadno a rychle bez zbytečného tuku nebo bez mouky na zahušťování. Jak se vaří čočka na kyselo? Jde to i […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes