Masové kuličky v rajské omáčce
Rajská omáčka je tradičním pokrmem české kuchyně. Obvykle se podává s plátkem hovězího nebo vepřového masa. Své příznivce si ale najdou i masové kuličky v rajské omáčce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a v […]
Rajská omáčka je tradičním pokrmem české kuchyně. Obvykle se podává s plátkem hovězího nebo vepřového masa. Své příznivce si ale najdou i masové kuličky v rajské omáčce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a v […]
Rajská omáčka s hovězím masem je českou klasikou. Podle našeho receptu si ji můžete uvařit snadno, rychle a také zdravě. Stačí si vybrat kvalitní hovězí maso a jako přílohu použít semolinové těstoviny, rýži nebo domácí […]
Pochutnejte si na bramborových knedlících s uzeným masem jako od babičky. Ve Zdravé kuchařce jsme pro vás připravili recept, který sklidí úspěch i k nedělnímu obědu. Na plněné knedlíky už nemusíte chodit jen do hospody, […]
Svíčková na smetaně je tradičním pokrmem české kuchyně, který by měla umět uvařit každá hospodyňka. Hledáte recept na rychlou, jednoduchou a „odlehčenou“ svíčkovou omáčku? Pak můžete vyzkoušet ten náš. Každá rodina má nějaký tradiční recept, […]
Svíčková omáčka je fenoménem české kuchyně. Ačkoliv se tradičně připravuje z hovězího masa, lze ji uvařit také z vepřové panenky nebo třeba z kuřecích prsou. Základem úspěchu je použití vhodné zeleniny a samozřejmě i koření. […]
Silný hovězí vývar by měla dokázat připravit každý hospodyňka, ačkoliv je mnohem jednodušší a samozřejmě i rychlejší použít bujón. Pokud se ale chcete blísknout přes návštěvou nebo máte chuť na speciální oběd, tak vás právě […]
Rajská omáčka z čerstvých rajčat je v porovnání s tou z rajčatového pyré či protlaku mnohem lepší. Pokud tedy na své zahrádce máte bohatou úrodu, že už si s ní nevíte rady, neváhejte si tuto […]
Rajská omáčka je opravdu klasika, kterou by měl umět uvařit každý kuchař. Díky Zdravé kuchařce si rajskou můžete připravit v odlehčené, ale stejně dobré verzi, jak ji znáte od své maminky nebo babičky. Na zahušťování […]
Uvařte si lehčí a zdravější variantu svíčkové omáčky, třeba s použitím mixu mražené zeleniny. Použít můžete i zeleninu čerstvou. Zeleninová omáčka bude tak či tak hotová do hodinky a možná i chutnější než tradiční svíčková. Tento […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes