Rizoto s uzeným masem
Rizoto je pokrm, který zvládne uvařit téměř každý. Můžete ho vařit na italský způsob, kdy lehce osmahnutou syrovou rýži smícháte se zbytkem pokrmu a pak podléváte vývarem, nebo si lze uvařit rýži v samostatném hrnci […]
Rizoto je pokrm, který zvládne uvařit téměř každý. Můžete ho vařit na italský způsob, kdy lehce osmahnutou syrovou rýži smícháte se zbytkem pokrmu a pak podléváte vývarem, nebo si lze uvařit rýži v samostatném hrnci […]
Dnes pro vás máme jeden vegetariánský recept. Jde o plněné žampiony portobello, které jsou na tuto přípravu ideální. Naplnit je můžete podle své fantazie. My doporučujeme směs rýže či kuskusu s cuketou a sušenými rajčaty. […]
Krémová česneková polévka neboli také česnekový krém s křupavými sýrovými krutony je tím nejlepším lékem na nachlazení. U plotny navíc nemusíte trávit zbytečně mnoho času, protože příprava této česnečky vám zabere jenom okamžik. O krémovou […]
Jestliže patříte mezi milovníky těstovin, tak si tento recept rozhodně nesmíte nechat ujít. Máme pro vás výborné těstoviny s bazalkovým pestem, které připravíte během chviličky. Jedná se tak o rychlý a lehký oběd či večeři. […]
Česneková pomazánka chutná skvěle na čerstvém a křupavém pečivo. Hodí se na snídani i na večeři. Využít ji však můžete i na rychlé chlebíčky nebo na jednohubky pro vaše hosty. Připravte si ji podle našeho […]
U tohoto receptu jsme se inspirovali v nové kuchařce Apetitu – Slané pečení. Pokud milujete různé slané koláče, určitě vyzkoušejte i tento chlebíček. Je perfektní k večeři nebo jako slaná snídaně či svačinka. Kynutý chléb […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes