kuřecí ragú se zeleninou a žampiony
Maso a ryby

Kuřecí ragú se zeleninou a žampiony

29/05/2017

Už vás omrzela všední příprava kuřecího masa? Pak vyzkoušejte kuřecí ragú se zeleninou a žampiony, které si rozhodně oblíbíte už po prvním ochutnání. Je je jen lehce zahuštěné a proto i vcelku dietní. Jeho příprava […]

masové kuličky v rajské omáčce
Maso a ryby

Masové kuličky v rajské omáčce

09/05/2017

Rajská omáčka je tradičním pokrmem české kuchyně. Obvykle se podává s plátkem hovězího nebo vepřového masa. Své příznivce si ale najdou i masové kuličky v rajské omáčce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a v […]

hovězí roštěná s rýží
Maso a ryby

Hovězí roštěná

01/05/2017

Spousta kuchařek si myslí, že vaření omáček je velká věda. Naše hovězí roštěná je opravdu jednoduchá, že ji zvládne připravit i úplný začátečník v kuchyni. Budete na ni potřebovat kvalitní libové hovězí maso, dobrý vývar […]

kuře na paprice jako od babičky
Maso a ryby

Kuře na paprice jako od babičky

11/04/2017

Nevíte, co dnes vařit? Inspirujte se naším receptem na kuře na paprice. Ujišťujeme vás, že bude chutnat jako od babičky. Recept lze použít na celé kuře, které si před vařením rozporcujete na čtyři díly. Můžete […]

pečená vepřová kýta v troubě
Maso a ryby

Pečená vepřová kýta v troubě

20/02/2017

Jestliže máte chuť na pečené vepřové maso, můžete si připravit vepřovou kýtu v troubě podle našeho receptu. Když se vepřové maso peče pomalu, tak rozhodně nemusí být vysušené. Na pečení je ale potřeba dostatek času […]

španělský ptáček
Maso a ryby

Španělský ptáček z hovězího masa

08/11/2016

Španělský ptáček je jedním z receptů, který na první pohled vypadá složitě, ve skutečnosti ale tak náročný na přípravu není. Budete na něj potřebovat libové hovězí maso (ideálně plátky z roštěné), kvalitní hořčici, párky a […]

kuřecí guláš
Maso a ryby

Kuřecí guláš

06/07/2016

Tenhle vynikající kuřecí guláš si připravíte během okamžiku. Můžete na něj použít kuřecí prsní nebo stehenní řízky. Je zajímavou alternativou k hovězímu nebo vepřovému guláši. Doporučujeme ho podávat se semolinovými těstovinami nebo s celozrnným knedlíkem […]

bramborová polévka
Recepty na polévky

Bramborová polévka se zeleninou a houbami

22/06/2016

Máme pro vás už druhý osvědčený recept na bramborovou polévku, jejíž příprava zabere jen chviličku. Tato bramboračka je ideální na jarní a letní měsíce, kdy máte k dispozici čerstvé hříbky z lesa a také nové […]

rajská omáčka s vepřovými plátky
Maso a ryby

Tradiční rajská omáčka s vepřovými plátky

09/10/2014

Rajská omáčka je opravdu klasika, kterou by měl umět uvařit každý kuchař. Díky Zdravé kuchařce si rajskou můžete připravit v odlehčené, ale stejně dobré verzi, jak ji znáte od své maminky nebo babičky. Na zahušťování […]