Připravte si rychlovku, jakou je tento kuřecí vývar se zeleninou. Polévka je ideální k obědu i k večeři. Zasytí a zahřeje, nejen během zimních večerů. My jsme použili mraženou zeleninu. Do vývaru se však hodí i jakákoliv čerstvá zelenina podle vašeho výběru.
Počet porcí: 4 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 15 minut + 15 minut vaření
Na kuřecí vývar se zeleninou budeme potřebovat
1 l již hotového kuřecího vývaru
1 sáček mražené zeleniny (mrkev, celer, hrášek, brokolice, květák atd.)
máslo
hrst nudlí
libeček, majoránka, kmín a další bylinky do polévky
Postup přípravy
- Čerstvou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pokud máme zeleninu mraženou, necháme ji rozmrznout.
- Na másle orestujeme nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem a vaříme 15 minut.
- Nakonec přidáme bylinky a nudle. Poté polévku už nevaří, ale pouze ji necháme stát na horké vypnuté plotýnce.
Napsat komentář