Krupičnou kaši si neužívají pouze malé děti, často chutná i dospělým. Výborná krupicová kaše připravená podle našeho osvědčeného receptu vám určitě bude chutnat. Nejlepší je z čerstvého kravského nebo mandlového mléka a ozdobená plátkem másla. Uvařte si ji třeba na snídani, na svačinu nebo i k obědu.
Počet porcí: 1 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Na krupicovou kaši budeme potřebovat
250 ml mléka
50 g dětské krupičky
plátek másla
kakaový prášek
1 lžičku třtinového cukru
moučkový cukr dle potřeby
Postup přípravy
- Mléko smícháme se lžičkou cukru a ohřejeme.
- Jakmile je teplé, vmícháme do něj krupičku.
- Až kaše dosáhne požadované hustoty, nandáme ji do misky, ozdobíme plátkem másla a posypeme kakaem.
Napsat komentář